Megállító-Tábla.hu
Értékesítést segítő eszközök
e-mail: office@megadesign.hu
 
telefon: +36-20/7790-126 (H-P 9:00 - 17:00)

Tartalmak, Blogbejegyzések


Cikkek és bejegyzések megállító tábla témában.

Gyors információcsere a megállítótáblákban

A megállítótáblák segítenek abban, hogy üzletünk bevonzza a gyalogosokat és cselekvésre ösztönzi őket. Ezek a táblák hatékony és költség takarékos módot kínálnak a vállalkozások számára a rövid távú üzenetek népszerűsítésére, Tovább olvasom »

2021.01.12.

Kültéri megállítótábla

A megállítótáblákat gyakran szendvicstáblának is nevezzük. Léteznek aluminium keretes táblák, amely nyomtatott formátumú plakátokat rejtenek, és vannak krétatáblák is, amelyekre mi magunk írhatunk kedvünk szerint. Leggyakrabban kültéren alkalmazzák a megállítótáblákat, melyet Tovább olvasom »

2021.01.10.

Beltéri megállítótábla

A vizuális kommunikációnak több hatékony eszköze is lehet, ennek egyik offline formája a megállító tábla. Segítségével könnyen és gyorsan fel tudjuk hívni a környékünkön járó emberek figyelmét vállalkozásunkra, termékeinkre, aktuális Tovább olvasom »

2021.01.10.

A legnépszerűbb megállító tábla a krétás

Korábban már beszámoltunk arról, hogy milyen sokféleképpen használhatjuk fel a krétás megállítótáblákat, és hogy ezek az egyszerű táblák mennyire kreatívak tudnak lenni. Mindenkinek ajánljuk, akinek van kellő tehetsége ahhoz, hogy Tovább olvasom »

2021.01.10.

Krétás megállítótábla kül- és beltérre

A megállítótáblák stílusos és dekoratív módon reklámozzák vállalkozásunkat, a krétás változat pedig elengedhetetlen és hangulatos része a kávézóknak, éttermeknek. Helyezhetjük beltérre és kültérre egyaránt, utóbbi esetben használjunk hozzá időjárásálló krétafilcet. Tovább olvasom »

2021.01.10.